~ ДАРоВЕДА – Пролетна Кампания 2021 г. ~

Мили приятели, по повод Събуждането на Природата през 2021 г., с радост обявяваме пролетната ни кампания за споделяне на книги и семена: „ДАРоВЕДА – Вземи Книга, Посади Дърво и Семената на Добротата“. Тази кампания предоставя възможност да си вземете книга от нашата книгодарителница и ние да ви подарим семена изненада с кауза за подобряване на обществото, природата и околната среда.


Кампанията обединява три проекта, два на Сдружение „Натуралистично“ – „ДАРоВЕДА“ и „Семената на Добротата“, както и проект „СемеХранилище и ЗемеХранилище“, към Синергийна Мандала за Интегрално Развитие, действащи в служба на общото благо в България и отвъд. По време на акцията, заедно с любимата си книга ще получавате подарък – семенца за посяване на растения в градина или в саксии на балкона, подбрани специално от нашите градини. Освен това, при желание и интерес, ще имате възможността да се включите към градинарските проекти на Сдружението и Мандалата като по този начин може да участвате в реализирането и обогатяването на специална СемеБанка, в която събираме и съхраняваме още много семенца за всякакви места. По този начин бихте могли да заявите и други семена за вашата градина.

Може да получите книгата и семената лично в гр. София или гр. Севлиево, както и изпратени по пощата или куриери, според вашите предпочитания, уговорени с нас предварително. 🙂

Разгледайте предложенията ни в този албум, както и другите тук:
https://www.facebook.com/DARoVEDA/photos/

Можете да прочетете повече за инициативите и проектите ни на:

https://www.naturalistichno.org/
https://sinergia.life/ 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ღ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~