Натуралистично в LET’S GO 2022 – Програма за Предприемачество на БЦНП

Приятели, споделяме с голяма радост, че Сдружение “Натуралистично” е част от 12-те организации избрани да участват в Програма за предприемачество Let’s Go 2022 на Български център за нестопанско право.

Участието в LET’S GO 2022 дава шанс на активни граждански организации да развият своя конкретна бизнес идея за стопанска дейност, свързана с мисията на тяхната организация. Участниците ще натрупат ценни знания и умения за организационно и финансово управление, като през целия път ще получават менторска подкрепа и насоки от експерти в сферите бизнес планиране, маркетинг, реклама и финансови прогнози. 

По този начин, с част от екипа ни, ще имаме възможността да преминем през своеобразните етапи от програмата, да се запознаем отблизо с активните организации и дейности в сферата на Социалното Предприемачество в България и да разработим нашите идеи за продукти с кауза.

Вълнуваме се да бъдем част от този процес, започваме с интензивна 3-месечна (март – май) поредица от  онлайн обучения и менторски срещи. Пред участниците, които я завършат се отваря уникалната възможност да представят своите бизнес идеи пред жури в ежегодния конкурс „Най-добър бизнес план на НПО“. Тази година той ще разпредели общ награден фонд от 30 000 лева под формата на инвестиции в бизнес плановете с най-голям потенциал за развитие.  и ще ви държим в течение как протича.

Благодарим за възможността и действаме!

Екипът на Сдружение “Натуралистично”

Със съдействието на: