КАМПАНИЯ ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА КНИГИ ДАРИ КНИГА СПАСИ ДЪРВО

КАМПАНИЯ ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА КНИГИ ДАРИ КНИГА СПАСИ ДЪРВО

Здравейте, приятели!

Представяме Ви кампанията ни за книги, които имаме в момента за споделяне напред от Инициатива „Дари Книга Спаси Дърво“ към Сдружение „Натуралистично“.

Във фото албум в нашата фейсбук страница са качени и публикувани снимки на книгите с които разполагаме (предна и задна корица) и как се споделят.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.687366210152091&type=3 

Ако си харесате и искате да поръчате книга може да ни пишете на контактите по-долу, за да се разберем за подробностите.


 


Повече за Инициатива „Дари Книга Спаси Дърво“ Инициативата разпространява дарени книги. Чрез споделянето им инициативата спомага за намаляване на използването на хартия за отпечатване на нови книги и по този начин спасява дървета от изсичане за производство на хартия. Даренията получени от споделените книги подкрепят предстоящата ни инициатива за Залесяване през есенния и пролетен сезон, както и други инициативи и проекти на сдружението с каузи за грижа и подпомагане на Земята и обществото. Книгите се споделят онлайн, както и по разнообразни базари, фестивали и събития, с помощта на екип от доброволци отдадени за каузите на инициативата. „Любовта ни към книгите и желанието ни всяка книга да достигне до своята душа същевременно запазвайки дърветата и горите на Земята ни, води екипа ни в старанието да събираме, организираме и споделяме напред дарени книги от наши приятели и подкрепители. Книги на духовна тематика и себепознание, книги за здравето, за билките, градините и природата, книги за децата. Желанието ни е освен да запазваме дърветата също така и да засаждаме нови, за да спомогнем за устойчивото и изобилно бъдеще на нашата планета за нас и децата ни. Благодарим с Любов!“

Екипа на Инициатива „Дари Книга Спаси Дърво“
https://www.naturalistichno.org/project/dari-kniga-spasi-darvo/
Контакти: За поръчки, въпроси и коментари, пишете ни съобщение във фейсбук страницата:
Натуралистично:Naturalistichno
Пратете ни е-мейл на info@naturalistichno.org
Пишете ни във Вайбър/Whatsapp на номер +359886794490