Призив за Семепазители към Проект “Семената на Добротата”

Здравейте, приятели!
“Семената на Добротата” е наш проект с цел отглеждане, запазване, съхраняване и споделяне на чисто отгледани растения. Семебанката ни съдържа стари и нови сортове, най-разнообразни семенца, чакащи да се събудят, порастнат и да ни дарят с плодовете си. Пазим десетки видове ядивни, лечебни и медоносни растения, отгледани натурално с много любов. За да продължим живота им и споделянето им свободно напред са ни нужни сериозни хора – Семепазители доброволци, които да засадят и отгледат растенията при тях и при реколта да върнат обратно семенца към нас, за да продължим кръговрата на техния живот.
Съхранявайки и разпространявайки ги, ние допринасяме за едно по-хубаво и светло бъдеще за нас и децата ни на Земята.
Ние вече действаме с наши приятели и съмишленици за тези благородни каузи, но търсим и още заинтересовани хора, включете се и вие и нека да посеем и отгледаме семенцата на добротата и любовта заедно!
За да се включите, можете да се свържете с нас на:
+359886794490
info@naturalistichno.org
Освен да предоставим семената, при нужда можем да съдействаме и с насоки за дизайн на градините, отглеждане на растенията и събиране на семената.
Подготвяме и тематични наръчници, за които също имаме нужда от помощ и доброволна подкрепа, за да ги направим полезни и приятни за нас и другите, пишете ни при интерес да помогнете.
За повече информация за проекта:
Моля, споделете напред призива ни, за да достигне до точните хора!
Благодарим!
С Любов, поздрави и до скоро!
Отбора на Натуралистично
🙏💚🌍