ПРЕДСТОЯЩА Работилница за създаване на повдигнати лехи и градинки в рециклирани и преизползвани предмети 30.03.2024, гр. София

Здравейте, приятели!
Добре дошли сте в съботния следобед на 30 март да направим заедно повдигнати лехи във вана и шкафове в нашата новоизграждаща се образователна градска градина в центъра на София.

В тази работилница всеки ще има възможност да се научи как да претвори стари и вече ненужни предмети в плодородни градинки.
Ако искате да имате градинка в двора си или някъде другаде, където по принцип е бетонирано, асфалтирано, има плочки или нещо друго, което не е почва, то повдигнатите лехи в рециклирани и преизползвани предмети са чудесно решение, отвъд саксиите!
Ще създадем заедно градинки за салатки, зеленолистни, зеленчуци, плодове, билки и подправки и ще засадим в тях разсади и семена, които сме подготвили.

Ще си поговорим за градското градинарство, пермакултурата и медоносните растения, регенеративното земеделие и запазването на семена от стари и нови сортове. Неща, които са все по-актуални в днешното съвремие, а ние ги правим от доста време и имаме какво да споделим.
Ще разкажем и за другите ни дейности и бъдещи случвания.

Участниците ще имат възможност да вземат със себе си семена, за своите бъдещи градинки.
Както и от другите ни продукти и изделия, които споделяме напред с каузи.

За участие, молим, запишете се на контактите посочени по-долу.

С това събитие продължаваме активностите ни в сферата на образователните и общностни градинарски, пермакултурни и регенеративни дейности в градска и извънградска среда за подкрепа на Земята и Хората ЗаЕдно.
Благодарим!

За повече информация:
www.naturalistichno.org
info@naturalistichno.org
+359886794490

Очакваме ви в не очакване 😉
Поздрави и Любов!
Отбора на Натуралистично

За всички събития и дейности на Натуралистично, следете календара ни:

https://www.naturalistichno.org/kalendar/