Осъществено Годишното Двадесет и шесто Общо Събрание на Сдружение “Натуралистично”, 31.03.2024 г., гр. София

Годишното Двадесет и шесто Общо Събрание на Сдружение “Натуралистично”, се състоя на 31.03.2024 в базата ни в гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Цветна Градина 16А.
На събранието, заедно с част от екипа на организацията, приехме нови членове, одобрихме и приехме Годишния Финансов Отчет на сдружението за 2023 г., обсъдихме извършените и настоящите дейности през 2024 г., както и какво ни предстои през следващите месеци.
Календарът ни вече е изпълнен с хубави и разнообразни събития и случвания както в базата ни, така и на различни други места, но сме отворени и за други добрувания и допринасяния за общото благо. Пишете ни, ако имате предложения или желание за съвместно добруване и синергии.
Обсъдихме и други актуални за сдружението въпроси по административната и организационна част и активирахме няколко нови проекта.
Започват проектите:
* Проект „Билки и Лекове“ – Опознаване на билките и лечебните им свойства и техните билкови производни – извлеци, тинктури, масла, билкови продукти, козметика, натуропатия и натурални лечебни средства. Споделяне напред на билки и билкови продукти, натурални лекове и производни от нас и приятели. Споделяне на продукти на сдружението: Розова Вода и Сребърна Вода, Билки и Билкови Смеси.
* Проект „Градинарство и Земеделие“ – Представяне на дейности от градините ни, въведение в различните видове градинарство и земеделие, традиционни, пермакултурен дизайн и обучения по пермакултура, мандала градини и градини със свещени геометрични форми, биодинамично и възстановително (регенеративно) земеделие. Споделяне на продукти от градините на сдружението и от наши приятели.
* Проект „Кристалос“ – Опознаване на минералите и кристалите. Въведение във физичните и метафизични свойства на кристалите и минералите. Техните енергийни качества и взаимовръзки с хората и пространствата. Образователни, хармонизиращи, лечебни и интерактивни дейности с минерали и кристали. Споделяне на минерали и кристали, бижута и ръкоделия от България и други страни.
Да ни е честито!
Благодарим!
Продължаваме с още вдъхновения и озарения!
Включете се и вие и нека заедно да помагаме на Земята и Хората!
С Любов,
Отборът на Сдружение “Натуралистично”