Дом Бъднина и Сдружение „Натуралистично“ представят Кристалите и Билките по Еньовденски

🏡 Дом Бъднина и Сдружение „Натуралистично“ представят

💎 Кристалите и Билките 🌿

📅 Гостилица 22-23 юни

~~~

Въведение в Царството на Минералите и Кристалите и Царството на Растенията и Билките с Христо Вълчев от Сдружение „Натуралистично“

~~~

Приятели, добре дошли сте на 22 и 23 юни, за да опознаем по-добре Кристалите и Билките около нас, в две събития посветени на Еньовденските чествания.

~~~

📅 22.06. 13:00 – 16:00
Опознаване на Царството на Кристалите и Минералите

📅 23.06. 13:00 – 16:00
Опознаване на Царството на Билките и Растенията

~~~

Минералите и Кристалите, както и Растенията и Билките са уникални приятели на хората и са голяма подкрепа по пътя ни на Земята. Създадени от Духа на Природата и Божествените Елементи, те съдържат в себе си мистерии, магически и лечебни сили, които чакат да бъдат осъзнати и прилагани в ежедневието ни.

~~~

Ще покажем някои от често срещаните минерали и кристали в България и други страни и ще разкажем за техните свойства и умения. По същия начин ще се запознаем и с някои от лечебните растения, за да разберем повече за техните холистични свойства.

~~~

Ще има възможност да си вземете на място от наличните ни минерали и кристали, билки и лечебни продукти, книги, семена и други дарове, споделяни напред с каузи.

~~~

Ние, от „Натуралистично“, осъществяваме с много любов проекти за общото благо, които са свързани с опознаване на околната среда и споделяне напред на методи, практики и продукти за опазване на биоразнообразието и хармония с природата.

~~~

### За повече информация, въпроси и коментари:

🌐 [Facebook Профил](https://www.facebook.com/profile.php?id=61558514248474)
🌐 [Website](https://www.naturalistichno.org)
🌐 [Facebook Страница](https://www.facebook.com/naturalistichno)
📧 info@naturalistichno.org
📞 +359875402404 Симеон
📞 +359886794490 Христо

~~~

Заповядайте на това сакрално преживяване в любимият ни Дом Бъднина в село Гостилица и нека заедно да бъдем в съзвучие и хармония с природата и Земята и нейните дарове!

~~~

Благодарим! 🌍💚🙏💎

2024-06-22 13:00 2024-06-22 16:00 Europe/Sofia Дом Бъднина и Сдружение „Натуралистично“ представят Кристалите и Билките по Еньовденски

🏡 Дом Бъднина и Сдружение „Натуралистично“ представят 💎 Кристалите и Билките 🌿 📅 Гостилица 22-23 юни ~~~ Въведение в Царството на Минералите и Кристалите и Царството на Растенията и Билките с Христо Вълчев от Сдружение „Натуралистично“ ~~~ Приятели, добре дошли сте на 22 и 23 юни, за да опознаем по-добре Кристалите и Билките около нас, […]

с. Гостилица naturalistichno@gmail.com