БИЛКОВ ЧАЙ ОТ ПЧЕЛЕН РАЙ И САЛВИЯ ПРЪЧИЦИ

БИЛКОВ ЧАЙ ОТ ПЧЕЛЕН РАЙ И САЛВИЯ ПРЪЧИЦИ

Здравейте, приятели!
След летните ни натуралистични мисии по планини, гори, села и паланки, торбичките в базите ни са пълни с билки, семена и други природни чудеса.
През изминалите дни, с приятели добрички работливи пчелички, грижовно и с много любов сътворихме билкови смеси, чайове с билките от различни места – мистични, силни, успокояващи и лечебни. Както и ароматни пръчици от салвия, градински чай, за ароматизиране на въздуха и пречистване на енергията на пространствата.
И така се получиха:
* Билков Чай Блага Лекота – ефирна смес от билките, които отглеждаме в градините ни, придаваща блаженство и спокойствие;
* Билков Чай Балканска Сила, свързващ ни със силните места на Северен Централен Балкан в Стара планина;
* Билков Чай Орфеев Дух, носещ дъха и духа на родопските поляни.
* Салвия Пръчици – Градински чай (при някои има и Лавандула) за ароматизиране на въздуха и прочистване на енергията на пространствата.
 
Повече информация за съставките, ползите и приложението можете да видите на снимките.
Чайовете и пръчиците се разпространяват на дарение, а дарените средства са за каузи за опазване и опознаване на пчелите и опрашителите и лечебните и медоносни растения. Количествата не са много.
За повече информация и заявка ни пишете във фейсбук страницата на Натуралистичнo:Naturalistichno или на info@naturalistichno.org
Благодарим!
НаЗдраве!