Работилница по създаване на Животворна Градина

Здравейте,
Сдружение „Натуралистично“ заедно с Дара Център (https://web.facebook.com/daradharmacenter/) ви каним да се включите в работилница по изграждане на Животворна Градина за Къщи за Гости Дара до гр. Калофер.

Събитието ще се проведе на 12.05 (Събота) от 10:00 – 17:00 часа. С него ще отпразнуваме разцвета на пролетта, времето за посяване на семена и ще насочим намерението си към това да се свържем по-добре с циклите на природата и естественото движение на енергиите в нея.

Местоположение на Къщи за Гости Дара

Какво представлява Животворната Градина?
Животворните Градини са проект на Сдружение Натуралистично, част от дейностите на грижа и споделяне за Земята и Хората.
Те са енергийни градини създавани според методологията “Танцът на Спиралата”, целящи облагородяване и хармонизиране на околната им среда. В Животворните градини засаждаме богато разнообразие от медоносни, медицински и ядивни растения – билки, подправки, плодове, зеленчуци и цветя. Семената от растенията са събрани от градините по проектите ни и са отгледани натурално и с много любов. Градина, засадена по тази методика, създава биоенергийно поле с благоприятно и лечебно въздействие за всички същества.
Засаждането ще осъществим заедно по специфичен начин, чрез сакрален дизайн и природни ритуали. Всеки участник ще е сътворец на бъдещата градина и става част от създаването на живот заедно, който подкрепя и ражда още животи.

🐝🌻🌱🍀🌼🌳🍄🌲🐞🐸🐾💚🌍🌞🌈💎💥🌟✨💗

 

Кой ще води работилницата?
Водещи на работилницата ще бъдат Дончо Кръстев (автор на методиката), Христо Вълчев (Ръководител на Проект Животворни Градини и Председател на Сдружение Натуралистично) и Невена Calendula от сдружение „Натуралистично“ .
Авторът на методиката – Дончо Кръстев, е медик, холистичен лечител, кунг фу инструктор и поет. Той практикува алтернативна медицина от 1998 година, а през 2011 година открива авторската си методика и издава книга – „Танцът на спиралата – Йога на безкрая“, която е с научно доказана теоритична и практична концепция. Методиката има редица благоприятни ефекти върху човешкото съзнание, като повишаване и укрепване на имунитета; пречистване от физически, емоционални и ментални блокажи; повишаване силата и енергията и др.

Повече информация за Дончо и Танцът на Спиралата:

https://www.naturalistichno.org/bg/2018/02/26/tancatnaspiralata/

 

Програма на събитието:
Начало – 12.05 (Събота) – 10ч.
10 – 12ч. – Опознаване и свързване на групата, теоритична част
– включва презентация върху Животворните градини и изграждането им, Методът на спиралата и други проекти на Сдружение „Натуралистично“
12– 13ч. – Обяд *
13 – 17ч. – Практическа част
– Ритуал на Елементите – Мантри за Активиране на Духа и Вдъхновението от Дончо
– Ритуал на Сетивата – от Невена и Христо
– Ритуали за засаждане, свързване със семената

Работилницата ще се проведе в базата на Дара център – Къщи за гости „Дара“, които се намират в полите на Стара планина, в близост до гр.Калофер. Повече информация за местоположението на събитието можете да намерите на страницата на Къщи за гости „Дара“ –https://web.facebook.com/daradharmacenter/
До мястото се стига както с кола, така и пеша от центъра на гр. Калофер. Възможно е организирането на споделен транспорт при запитване.

🐝🌻🌱🍀🌼🌳🍄🌲🐞🐸🐾💚🌍🌞🌈💎💥🌟✨💗

 

Цени
Възможни са различни варианти на ценообразуване според предпочитанията на участниците:

Вариант 1: 60лв – включва участие в работилницата и обяд.
Вариант 2: 100лв – включва участие в работилницата, нощувка в къщи за гости „Дара“, обяд и вечеря.
Вариант 3: 80лв – включва участие в работилницата, нощувка в палатка на територията на къщите, обяд и вечеря.
Вариант 4: Ако нямате възможност да платите, вариант е да направите дарение или размяна по ваше усмотрение, придружено от съобщение до нас с вашата мотивация и предложение.

*Нощуване на палатка е възможно и извън базата
*Храната ще бъде вегетарианска, приготвена по здравословен начин
*При желание да пристигнете на предишния ден, можете да резервирате стая в Къщи за гости „Дара“ или да нощувате на палатка.

🐝🌻🌱🍀🌼🌳🍄🌲🐞🐸🐾💚🌍🌞🌈💎💥🌟✨💗

 

Примерни градини мандали по света и у нас

                 

 

Заповядайте да посадим заедно! Приемаме записвания до 11.05

За допълнителна информация и записвания, използвайте някой от долупосочените контакти:

Тел. 0895 622 186 или 0886794490
Мейл: Info@dara-center.com или hristo.valchev@naturalistichno.org

Post a comment