Натуралистично на 10ти Независим Фестивал на Семената 06-08.05.2022 Елин Пелин

Здравейте, приятели!

През изминалите почивни дни с отбора Натуралисти бяхме на 10-тия Независим Фестивал на Семената в Приказната Градина до гр. Елин Пелин и много се забавлявахме докато служим всеотдайно за важната мисия да споделяме семена от семебанките ни, растения и други благи продукти от градините ни, както и още неща от другите проекти – ДАРоВЕДА и Пчелен Рай и от приятелите Розова Зора.

Една съществена част от дейността на Натуралистично е проект “Семената на Добротата”, случващ се паралелно с проект “СемеХранилище и ЗемеХранилище” към Синергийна Мандала за Интегрално Развитие, проекти, които организират свободни семебанки с множество семехранилища и земехранилища, за съхраняване и разпространяване на семена от всякакви ползотворни растения, отглеждани чисто и свободно и споделяни даром безусловно към обществото.

Вдъхновение, което осъществяваме вече с все по-голяма група от хора – Пазители на Семената и Живота.
И както е казано в едно пророчество – България ще бъде мястото, където ще се пазят и съхраняват семена на растенията от цял свят. Хранилище на Живота.

Може да разгледате фотогалерията от споделените моменти В ТОЗИ АЛБУМ, както и да видите видео запис с представянето на Сдружението и на проект Регионалната Икономика към Синергийна Мандала за Интегрално Развитие.

“В един свят на безкрайни проблеми от всякакво естество всички ние, доброволци и участници в този Фестивал на Семената сме решили да работим в градината като отговор на всички предизвикателства и трудности.
Искаме да запазим старите чисти сортове семена.
Мечтаем да направим Независима Банка за семена!
Надяваме се да се обединим всички добри хора в мрежа от пазители на семената.
Заедно с вас ще успеем!
Благодарим ви!”
~Greenteam България – Добрите идеи се сбъдват~

Албум със снимки във Фейсбук:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5156780627750284&type=3

С Любов и Всеобща Благодарност!
Отбора на Натуралистично