Инициатива “Дари Книга Спаси Дърво”

„Дари Книга Спаси Дърво“ е инициатива към Сдружение „Натуралистично“, която разпространява дарени книги. Чрез споделянето на дарени книги напред, инициативата спомага за намаляване на използването на хартия за отпечатване на нови книги и по този начин спасява дървета от изсичане за производство на хартия. Даренията от споделените книги подкрепят предстоящата ни инициатива за Залесяване през есенния и пролетен сезон, както и други инициативи и проекти с каузи за грижа и подпомагане на Земята и обществото. Книгите се споделят по разнообразни базари, фестивали и събития, с помощта на екип от доброволци отдадени за каузите на инициативата.


КАМПАНИЯ ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА КНИГИ ДАРИ КНИГА СПАСИ ДЪРВО 2023

Здравейте, приятели!

Представяме Ви кампанията ни за книги, които имаме в момента за споделяне напред от Инициатива „Дари Книга Спаси Дърво“ към Сдружение „Натуралистично“.

Във фото албум в нашата фейсбук страница са качени и публикувани снимки на книгите с които разполагаме (предна и задна корица) и как се споделят.

Вижте повече кои са книгите и как става поръчването на този линк ->

Можете да ни дарите книги, които да споделим напред към други хора. Приемаме нови и използвани книги от следните жанрове:

📖 Езотерика, духовна литература и себеусъвършенстване;

📖  Градинарство, природа и околна среда;

📖  Здраве, здравни тематики, грижа за себе си и другите;

📖  Детски книги.

За да ни дарите книги, моля свържете се с Марияна Христова на е-мейл: mariqna.hristova74@gmail.com

„Любовта ни към книгите и желанието ни всяка книга да достигне до своята душа същевременно запазвайки дърветата и горите на Земята ни, води екипа ни в старанието да събираме, организираме и споделяме напред дарени книги от наши приятели и подкрепители. Книги на духовна тематика и себепознание, книги за здравето, за билките, градините и природата, книги за децата. Желанието ни е освен да запазваме дърветата също така и да засаждаме нови, за да спомогнем за устойчивото и изобилно бъдеще на нашата планета за нас и децата ни.
Присъединете се и вие, споделете напред книгите, които вече не са ви нужни, за да достигнат до някой друг, който има повече нужда от тях и по този начин да спасим дърветата от изсичане за производство на хартия за отпечатването на нови книги. И нека да засадим заедно дърветата и горите, от които има нужда нашата планета и всички същества на нея. Нека майката Земя да превърнем в Рай за нашите Деца с чист Въздух и Вода и с гъстата Гора изпълнена с Живот и Зеленина!
Благодарим с Любов!“
Екипа на Инициатива „Дари Книга Спаси Дърво“

За повече информация:
https://www.naturalistichno.org/dari-kniga-spasi-darvo
https://www.facebook.com/naturalistichno
info@naturalistichno.org